Relikvia - Kegyeleti ékszerek
Divatékszer-Trend

Éld át a tökéletes nemesfém hatást, és felejtsd el a fémallergiád!

A Divatékszer-trend webáruházban antiallergén ékszerek online vásárlására van lehetőség. A legtöbb ékszer (nyaklánc, fülbevaló, karkötő, karperec, medál, gyűrű, karikagyűrű, ékszerszett) a tartós, GOLD FILLED eljárással készül. Ólom- és nikkelmentes ékszerek, melyeket fémallergiások és babák is viselhetnek.

Ragyogás, tartósság, elegancia, megfizethető ár: filled arany! 

Találhatók kínálatunkban nemesacél és orvosi fém (316L) ékszerek, piercingek. Az orvosi fém ékszert, piercinget szintén viselheted ha fémérzékeny vagy.

... és amit mi adunk hozzá: gyorsaság, pontosság, előre fizetés esetén csak 200 Ft postaköltség, hogy maximálisan elégedett lehess.

Faberlic Tanácsadó

Faberlic regisztráció

Extra kedvezmény!

Extra kedvezmény, pontgyűjtő számla

Hírlevél
TOP termékek
Összehasonlítás
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Karácsony előtti postázási rend

Előre utalás/fizetés esetén, ajánlottan, elsőbbbségivel, POSTAI úton
A Posta szabályzata szerint az elsőbbségi levelet 3 munkanapon belül kézbesítik, ezért a Dec. 19-én feladott levél érkezik meg (a Posta által garantáltan) Karácsonyig. Ahhoz, hogy Dec. 19-én fel tudjuk adni a rendelést, legkésőbb de. 10 óráig meg kell érkeznie az utalásnak, vagy a rózsaszín csekken feladott pénznek (vagy a lefotózott feladószelvénynek, illetve a banki befizetés igazolásának).

Dec. 20-án és 21-én is lesz postázás a megszokott módon: ajánlottan, elsőbbségi küldeményként, de az ekkor postázott termékek már nem biztos, hogy odaérnek Dec. 23-ig. Ezeken a napokon szintén de. 10 óráig kell megérkeznie az utalásnak, hogy aznap fel tudjuk adni a rendelést!

Előre utalás/fizetés esetén, 1 munkanapos, időgarantált MPL csomagban
Dec. 21-ig van lehetőség 1 munkanapos, időgarantált postai csomagban is kérni a rendelést. Ezt garantáltan kiszállítja a Posta a következő munkanapon! Szintén előre fizetés után tudjuk biztosítani, és de. 10 óráig kell megérkezni az utalásnak, hogy aznap fel tudjuk adni időgarantált csomagban a termékeket. A szolgáltatás díjszabása 1690 Ft. A megrendelés során válaszd a banki utalást, vagy rózsaszín csekkes fizetést és a szállítási módnál elérhető lesz az MPL üzleti csomag.

Utánvétel esetén
Az utánvételes csomagok szállítását a GLS futárszolgálat végzi. Postai utánvétre nincs lehetőség! A futárszolgálat a csomagokat tőlünk, naponta 11-15 óra között veszi fel. Ez azt jelenti, hogy kizárólag azokat a csomagokat tudjuk garantáltan aznap átadni, amiket de. 11 óráig össze tudunk készíteni, le tudunk számlázni, készre tudunk csomagolni.

- 20-án azokat a rendeléseket adjuk át, amik reggel 8 óráig megérkeznek és megtörténik a rendelés megerősítése is.
- 21-én azokat a rendeléseket adjuk át, amik reggel 8 óráig megérkeznek és megtörténik a rendelés megerősítése is.

Utolsó pillanatban... 
A fentiek alapján tehát a legutolsó pillanat, az utolsó lehetőség a vásárlásra Dec. 21. de. 10 óráig megérkezett utalás esetén van, kizárólag MPL üzleti csomagos szállítási móddal. Ezután már kapacitástól függ, hogy aznap fel tudjuk-e még adni a csomagot. Az időpont a rendelések mennyiségétől függően változhat, itt mindig az aktuálisa dátum lesz közzétéve!   

A helyesen leadott rendelések teljesítése érdekében a hibás email címmel érkezett, és a bármilyen ok miatt meg nem erősített rendelésekkel nem tudunk foglalkozni! Nem telefonálunk, nem kérünk helyes email címet, mert akkor a helyesen leadott rendelések teljesítésére nem jut idő. Kérjük ezt vegyétek figyelembe és figyeljetek a helyes email cím megadására a rendelés során!

Az áruház Dec. 23. - Jan. 2. között zárva tart, a közben érkező rendelések feldolgozása Jan. 2-án kezdődik.

Köszönjük a rengeteg vásárlást! Minden kedves Vásárlónknak békés, meghitt ünnepeket és sikerekben, örömökben gazdag új évet kívánunk!

Webáruház készítés